lauantai 15. lokakuuta 2016

Radazul 14.10
Jaha då har det varit 2 arbetsdryga dygn här på Teneriffa. Som vanligt var flyget försenat med 1 timme men som tur behövde vi inte vänta länge på bussen till Santa Cruz. Bussfärden gick med fart, och det var tjo och tjong i bussen, så som det skall på dessa lyckans öar. Hotel bokningen för första natten gjordes via internet på bussen till flygfältet och lyckades över förväntan fastän skepparen inte fick bekräftelsen på e posten. Men när vi klockan 02.00 checkade in på Principe Paz var vi välkomna och hotellet betalt.
Det var överenskommet att morgongymnastiken idag skulle starta klockan 07.30 men besättningsmedlemmen  Gun envisades med att ha kaffe före, och dessutom hade hon klockan 1 timme fel så det blev uppstigning klockan 06.00 istället för 7 som var planerat.
Hela fredagen gick åt att jobba på båten, propellern slipades och blev som ny, den vita skarpranden målades och båtbotten blev spacklat, så det ser ut som om båten kommer på sjön på måndagen. Kvällen avslutades på gym med bastu och pool och nu när klockan är lite före 22. är besättningen så slut att det är bara att stänga ögonlocken.
 Gun äter hälsosamt
 propellern poleras och pojkarna i vinbutiken

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti